Tarky a făcut spectacol la Românii au Talent! Cu ce se ocupă acum: “Sunt singurul român acceptat în show live în UK”

Tarky și-a încercat norocul în sezonul cu numărul 9 al emisiunii Românii au Talent. De asemenea, cântărețul a mai participat și la Britain’s Got Talent, unde, din păcate, s-a cam făcut de râs, așa cum au spus fanii emisiunii. Cu toate acestea, a reușit să ajungă chiar în semifinale, unde nu mulți visează.

Tarky, surpriza de la Românii au Talent

“Nu vreau să mă dau mare, dar sunt singurul român acceptat în show live în UK. Enorm de mult îmi place să fiu pe scenă, acesta este visul meu de mic”, a spus acesta la interviurile de la Pro TV. La prima vedere, Andi Moisescu a declarat că acesta are „atitudine de showman. E un băiat care îți arată că îi place scena. Viața nu e ușoară, dar poate arăta că poate transforma un om în mult mai bine”.

De asemenea, Tarky a cântat încă o dată refrenul care l-a făcut iubit în concursul celor de la Marea Britanie.  Cu toate că nu a convins toți jurații, acesta pare că s-a bucurat mai mult de 3 de DA decât la Golden Buzz-ul primit peste hotare.

Tarky, de pe scenă a ajuns la ospătărie. Cum s-a descurcat la Românii au Talent azi?

Tarky, de pe scenă a ajuns la ospătărie

„Îmi este rușine câtnd cineva mă recunoaște de la tv. Încă nu am gustat succesul acela și nu mai am încredere în mine și sunt debusolat. Știu că nu am o voce slendidă și nu am evoluat prea tare, dar vreau să arat că sunt un showman.”

„Mi-a fost teamă înainte să intru pe scenă, dar când am văzut că eu sunt altă persoană, m-am bucurat. Sunt foarte fericit, lacrimile mele sunt de fericire”, a declarat Tarky, după ce a trecut de momentul emoțiilor imense de pe scena de la Românii au Talent.

Articolul Tarky a făcut spectacol la Românii au Talent! Cu ce se ocupă acum: “Sunt singurul român acceptat în show live în UK” apare prima dată în Stiri Mondene.

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata