Tarom reia cursele zilnice Suceava-Bucureşti şi retur

0 18

Începând din această lună, Tarom reia cursele zilnice Suceava – Bucureşti şi retur, astfel, activitatea Aeroportului intensificându-se după ce şi Wizz Air a deschis noi rute, iar Blue Air operează până la sfârşitul lunii septembrie cursele regulate transferate de pe Aeroportul Bacău,  a anunţat, marţi Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că, din 22 august, Tarom reia zilnic cursele de la Bucureşti cu aterizare la Suceava la ora 22,55 şi decolare spre Bucureşti la ora 5,20. Iar din 1 septembrie, Tarom urmează să suplimenteze zborurile spre Bucureşti cu o cursă zilnică de seară, cu excepţia zilei de sâmbătă, care va ateriza la Suceava la ora 19,20 şi va decola spre Bucureşti la ora 19,45.

„Activitatea aeroportuară revine în parametrii pe care i-am anticipat, iar din septembrie vom deschide şi Terminalul 2 care va permite Aeroportului Suceava să proceseze un număr mult mai mare de pasageri. Sperăm că vom continua colaborarea cu Blue Air şi după luna septembrie”, a spus Flutur.

În ceeace priveşte viitorul, în condiţiile creşterii numărului de curse pe Aeroportul ”Ştefan cel Mare” Suceava, Gheorghe Flutur a discutat cu managementul instituţiei, cu privire la organizarea optimă şi în siguranţă a fluxului de pasageri.

Din acest punct de vedere, preşedintele CJ Suceava a arătat că se lucrează la extinderea parcării şi că infrastructura aeroportuară va fi dezvoltată în continuare, urmând să fie lansat şi proiectul unui terminal cargo pentru transportul mărfurilor.

„Aeroportul Suceava este şi trebuie să-şi consolideze poziţia de aeroport regional important la graniţa de nord-est a ţării”, a mai spus Flutur.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata