Tentativă de jaf la Spitalul Județean Arad. O infirmieră a fost amenințată de hoțul pe care îl surprinsese în „acțiune”


Un hoț a intrat ieri dimineață, la ora 5.00, în vestiarele Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Când cotrobăia mai cu spor prin dulapuri, hoțul a fost surprins de o infirmieră.

Acesta a intrat într-un vestiar al personalului de pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), aflat la etajul al doilea al spitalului. Bărbatul ar fi fost surprins de către o infirmieră, în timp ce scotocea prin dulapuri, iar ulterior, probabil panicat, ar fi amenințat-o pe femeie. Se pare că infirmiera ar fi fost amenințată cu un cuțit, dar această informație nu este confirmată de către autorități, a informat specialarad.ro.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au confirmat faptul că o femeie a fost amenințată de un bărbat în incinta spitalului.

„În această dimineață, s-a prezentat la sediul Poliției o femeie în vârstă de 51 de ani, care a reclamat că ar fi fost amenințată cu acte de violență de un bărbat, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. În acest moment, colegii mei efectuează verificări pentru identificarea bărbatului și tragerea lui la răspundere penală”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru Special Arad.

Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

Post-ul Tentativă de jaf la Spitalul Județean Arad. O infirmieră a fost amenințată de hoțul pe care îl surprinsese în „acțiune” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata