Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti.

Tesla Motors organizează la București, pe data de  13 decembrie anul curent, Batch Days, eveniment prin care încearcă să recruteze personal calificat în zona de service și vânzări auto.

Astfel că, Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti. Producătorul american de mașini electrice are în plan extinderea serviciilor oferite clienților români, motiv pentru care, în data de 13 decembrie, la București, va avea loc o „Zi a Candidaților” sau „Batch Day”, care înseamnă o provocare la productivitate maximă timp de o zi. Mai exact, cei implicați ar trebui să dedice o zi de muncă unui singur țel, eliminând toate distragerile, așa încât să poată profita la maximum de acest timp în beneficiul productivității, notează ECONOMICA.NET.

„Echipa noastră de recrutare găzduiește o zi dedicată celor care vor să se angajeze (Applicant’s Day) pe 13 decembrie, de la 16:00 la 19:00, în care aplicanții vor avea oportunitatea să întâlnească echipa noastră locală de recrutare, să afle despre posturile disponibile și să participe la interviuri pe loc”, se precizează în comunicatul gigantului american.

Practic, pe 13 decembrie, în intervalul orar 16:00 la 19:00, va avea loc la București o recrutare de personal prin care doritorii de a lucra la compania americană vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa locală Tesla, să afle detalii despre posturile disponibile și să fie intervievați la fața locului. În cadrul acestui eveniment, Tesla Motors dorește să găsească persoane potrivite pentru rolurile de director de service, tehnician service mobil, consilier piese de schimb, specialist operațiuni și expert vânzări.

Potrivit Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata