Totul despre Simona Petric, dansatoarea căruia Mihai Petre i-a rupt o unghie la Românii au Talent

Simona Petric a încântat publicul în ediția de vineri seară, la Românii au Talent. De asemenea, dansatoarea de salsa a uluit și juriul cu momentul său fabulos. Dat pe spate de dansul roșcatei a fost și Mihai Petre, unul dintre cei mai duri jurați. Celebrul coregraf nu a putut sta locului după ce a văzut-o pe Simona dansând, așa că a urcat pe scenă și s-a lăsat dus de val.

Totul despre Simona Petric, dansatoarea care a uluit la Românii au Talent

Acesta a prins-o bine pe dansatoare și s-a dezlănțuit alături de ea, spre bucuria tuturor oamenilor din sală, dar și a telespectatorilor așezați în fotoliile de acasă. Cu toate acestea, incidentele neplăcute și-au făcut și ele loc. După faimosul dans, Mihai Petre a declarat că a fost și neatent, așa că i-a rupt o unghie partenerei sale de dans. „Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie”, a mărturisit Mihai Petre.

Cât despre atrăgătoarea roșcată, aceasta s-a născut în Cugir, România, iar în prezent trăiește în Puerto Rico. Simona este la ora actuală singura dansatoare din lume care a câștigat trei concursuri majore: Puerto Rico Salsa Open, în iulie 2011, Wrld Latin Dance Cup, în decembrie 2012, și World Salsa Summit, în februarie 2014. Concurenta de la Românii au Talent a început să danseze la vârsta de 6 ani, obținând multiple titluri naturale și internaționale la secțiunea dansuri de societate, iar la vârsta de 14 ani a continuat cu dansuri moderne și tematice.

Celebrul dansator nu a putut sta locului după ce a văzut-o pe Simona dansând

„Încerc de mult să revin în țară și să împărtășesc pasiunea mea cu românii mei dragi”

„Părinții mei l-au descoperit. De mică dansam prin casă și au decis să mă înscrie la cursuri de dans în orașul natal….

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata