Tragedie în cinematografie. Actorul Jessie Lawrence Ferguson a fost găsit mort

Actorul Jessie Lawrence Ferguson, în vârstă de 77 de ani, a murit, conform TMZ. Artistul s-a stins din viață pe neașteptat, la casa lui din Palmadale, California, în cursul serii de vineri. Care este cauza decesului? Ce s-a întâmplat înainte cu câteva zile de evenimentul tragic?

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit

Actorul Jessi Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 77 de ani. Acesta a deveit cunoscut pentru rolul de ofițer de poliție în drama din anul 1991 numită Boys N The Hood. Fiul său a declarat pentru sursa citată faptul că l-a găsit pe tatăl său în pat, cu televizorul aprins. Băiatul lui Jessie Lawrence Ferguson a mărturisit că părea ca starea sa de sănătate să fie una bună.

Pnă la momentul actual, nu există nicio cauză oficială a decesului artistului. Oamenii legii care au fost chemați de urgență la fața locului nu au găsit nimic suspect. Lawrence Ferguson a avut primul rol major în serialul polițistStarsky and Hutch. De asemenea, acesta a jucat în John carpenter’s Prince Of Darkness, Sam Raimi’s Darkness and Star Trek: The Next Generation.

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit. Directorul pentru care jucase a făcut accident cerebral cu câtea zile înainte

Directorul Boyz N The Hood, atac cerebral înainte de decesul lui J. Ferguson

Cu doar câteva zile înainte de decesul actorului, directorul Boyz N The Hood, John Singleton, în vârstă de 51 de ani, a suferit un cerebral celebral. Acesta a fost în comă la ICU pentru 10 zile. Din acel moment, o bătălie uriașă a izbucnit pentru proprietatea sa.

Sheila Ward, mama, a cerut unui judecător să o numească pe ea conservator temporar, susținând că fiul său nu este capabil să își desfășoare afacerile din cauza accidentului care i-a adus traume severe. Cleopatra Singleton, fiica sa, neagă afirmațiile acesteia, spunând că accidentul nu l-a afectat atât de tare, crezând că încearcă să păstreze averea.

Articolul Tragedie în…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata