Traian Băsescu, devastator: “Sunt proști de-a binelea!” Cine este vizat de atacul fostului președinte

Fostul președinte al României, atac dur asupra liderilor opoziției: Orban, Barna și Tomac! Traian Băsescu vorbește! Acesta a făcut câteva afirmări destul de grave pentru unii, chiar pe site-urile de socializare. „Au aşteptat până când au fost siguri de eşec !Am văzut liderii opoziţiei, Orban, Barna şi Tomac la televizor. Erau ţanţoşi şi plini de importanţă pentru că au depus o moţiune de cenzură împotriva guvernului. Săracii, se fac a fi opozanţi. Realitatea tristă este că, dacă Orban şi Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proşti (politicieni ?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează şansele de reuşită ale moţiunii.

Momentul moţiunii a fost în septembrie, atunci când autorităţile intrau în curţile oamenilor şi le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piaţa Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanţa de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul şi în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal şi el nu, atunci când UDMR nu-şi rezolvase problema predării Limbii Române în şcolile de Limbă Maghiară de către profesori calificaţi pentru predarea Limbii Române şi ameninţau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimetea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciştii se aliniau în spatele lui Stănescu .”, a fost mesajul din online al lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu iese la atac! Acuze în online petru lideri

Traian Băsescu a ales să scrie public niște acuze pentru liderii opoziției! Fostul președinte al României nu se mai abține și spune adevărul lui despre situația în care ne aflăm. „Atunci, în Septembrie, Eugen Tomac a trimis proiectul moţiunii de cenzură şi la PNL şi la USR.

Traian Băsescu, mesaj pentru opoziție de pe un site de socializare!

Pe 8 septembrie eu scriam o postare prin care argumentam că acesta este momentul moţiunii….

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata