Transport agabaritic pe ruta Centura Braşov – Otopeni

0 59

Un vehicul agabaritic, ce transportă grindă metalică necesară la construirea pasajului de la Aeroportului Otopeni, va circula pe ruta Centura Braşov – Otopeni, în perioada 20 – 23 decembrie, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, în intervalul programat, vehiculul va circula pe ruta: Centura Braşov (judeţul Braşov) – DN1A – Vălenii de Munte – DN1B – Ploieşti – DN1- Potigrafu – Otopeni (judeţul Ilfov).

„Vehiculul transportă grindă metalică necesară la construirea pasajului de la Aeroportului Otopeni. Lăţimea maximă a vehiculului este 4,00 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

CNAIR precizează că etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri, iar transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin Codurile galben, portocaliu sau roşu.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x