Trei copii răniți, dintre care unul grav, după impactul dintre două mașini și un microbuz

 Trei copii au fost răniți după impactul dintre două autoturisme și un microbuz produs, joi, în Oradea, județul Bihor. Unul dintre copii era în stare de inconștiență când a fost transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Bihor, în cele trei autovehicule implicate în accident se aflau în total 10 persoane, între care șapte copii, iar în urma coliziunii trei dintre copii au fost răniți și au fost transportați la spital.

”ISU Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Clujului din Oradea, în care au fost implicate trei autovehicule – două autoturisme și un microbuz în care se aflau 10 persoane, din care șapte minori. (…) Din cele 10 persoane implicate în accident, trei copii au fost transportați la spital: o fetiță, în vârstă de 7 ani, aflată în cod roșu medical, în stare de inconștiență, intubată, un băiat în vârstă de 7 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital, respectiv o minoră, în vârstă de 13 ani, care a suferit contuzii”, au declarat reprezentanții ISU Bihor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că din primele informații rezultă că ar fi fost vorba despre o coliziune în lanț, o tamponare din spate în care au fost implicate cel două autoturisme și un microbuz.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata