Trucuri prin care poți face cele mai frumoase poze în vacanță

Credeai că este atât de simplu să faci cele mai reușite fotografii fără să cheltui o grămadă de bani pe camere foto profesionale sau să urmezi cursuri speciale de fotografie? Ei bine, acum se poate. Trebuie doar să respecți câteva trucuri ușoare, care te vor ajuta să imortalizezi momentele dorite sau peisajele îndrăgite, în cel mai eficient și rapid mod.

4 Trucuri pentru poze reușite

1. Utilizează un telefon cu o cameră foto cât mai bună

Cu cât camera telefonului tău este mai performantă, cu atât pozele pe care le vor face vor avea o calitate mai bună. Cele mai multe telefoane cunoscute pentru cele mai frumoase poze pe care le fac, au o cameră foto super inteligentă, ce adaptează de una singură luminozitatea, saturația sau contrastul, în așa fel încât nu trebuie să realizezi prea multe setări manuale.

2. Du-te în locurile în care sunt mai puțini turiști

Este foarte dificil să faci poze reușite atunci când o atracție turistică este acaparată de oameni care au exact același scop ca și tine. De exemplu, la Fontana di Trevi din Roma, peisajul se schimbă total la orele prânzului, când vin sute de turiști care aruncă un bănuț în fântână, iar mai apoi își fac nenumărate fotografii în fața ei. De aceea, cele mai frumoase fotografii pe care le poți face sunt cele pe care le-ai efectuat în locuri mai puțin aglomerate, unde poți sta cât de mult ai nevoie pentru a surprinde cele mai frumoase imagini.

3. Fă poze la primele ore ale dimineții

Pentru a realiza cele mai deosebite poze, încearcă să profiți de lumina dimineții. Îți oferă cea mai bună calitate comparativ cu alte momente ale zilei. De exemplu, la amiază, când soarele este deja pe cer, se formează umbre inestetice, iar lumina foarte puternică va crea acel aspect de șters sau ars. Și partea proastă este că niciun program de editare nu poate elimina aceste efecte în totalitate.

4. Editează pozele care ți se par cele mai reușite

De…

Citeste continuarea Aici

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata