Tudor Chirilă, declarație sinceră la Vocea României: A fost greșeala mea!

Vineri seara, Tudor Chirilă, alături de concurenții săi și de ceilalți jurați de la Vocea României, au intrat în etapa knockout-urilor, la Vocea României. Așa se face că emoții au avut nu numai concurenții, ci și antrenorii, care au asistat la prestațiile elevilor sub presiunea unor momente foarte dificile.

Vineri și sâmbătă, de la 20.30 și, respectiv, 20.00, 32 de concurenți de la Vocea României, care au trecut de etapa duelurilor, s-au ”ciocnit” într-una dintre cele mai tensionate probe. Antrenorii s-au întrecut în declarații, iar de departe Tudor Chirilă a fost cel care a avut parte de un moment foarte tenstionat.

Luciana Răducanu a eșuat în a emite anumite note, la Vocea RomânieiLuciana Răducanu a eșuat în a emite anumite note, la Vocea României

Tudor Chirilă, declarație sinceră față de Luciana Răducanu, la Vocea României

După momentul Lucianei Răducanu, Tudor Chirilă a asesizat că a făcut o mare greșeală, alegând o piesă prea grea pentru eleva lui. Lucianei Răducanu i-au făcut mari probleme câteva note ale melodiei pe care a interpretat-o.

”Trebuie să ne asumăm tot ce facem aici, iar eu vreau să fac parte dintre cei care își asumă asta. E foarte important rolul antrenorului, iar eu în această seară am greșit enorm. I-am dat o melodie mult prea grea pentru ea, am văzut că nu îi iese, poate ar trebui să renunțăm. Eu ieri, la repetiții, i-am propus o soluție. Văd că Luciana nu a ales soluția mea, a preferat soluția ei, dar se pare că nu i-a mers. Asta este, asta contează mai puțin. Greșeala cea mai mare este a mea, vina este na mea și îmi pare foarte rău pentru asta.”, a declarat Tudor Chirilă, după prestația Lucianei Răducanu.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Cam așa e…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata