Turcan: Dragnea i-a îndepărtat din Guvern pe cei care i-au devenit incomozi; i-a păstrat pe slugarnici

0 100

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan critică remanierea Guvernului, afirmând că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a îndepărtat din Executiv pe cei care i-au devenit "incomozi" şi i-a păstrat "pe cei care şi-au dovedit slugărnicia".

"Astăzi am primit încă o confirmare a faptului că pentru PSD Guvernul ţării este doar un mijloc de control al puterii şi al resurselor, fără legătură cu românii, cu mai binele lor sau cu performanţa în instituţiile statului. Liviu Dragnea i-a îndepărtat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozi şi i-a păstrat în funcţii pe cei care şi-au dovedit slugărnicia sau cărora a vrut să le închidă gura. 'Reţeta Dragnea' are totuşi logică pentru pesedişti: atâta vreme cât competenţa nu a contat la numirea în Guvern, de ce ar conta la destituire? Acesta este rezumatul unei remanieri care ar trebui să aibă legătură cu ţara, cu înalta competenţă, cu cetăţeanul", a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Ea precizează, pentru "iubitorii de statistici", că la Transporturi va fi al patrulea ministru în mai puţin de doi ani, la fel şi la Educaţie sau Cultură. AGERPRES/(AS – autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)

 

 

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x