Turneul Campioanelor

101

 Simona Halep va reveni pe terenul de la Shenzhen. După prima victorie la Turneul Campioanelor, contra Biancăi Andreescu, fostul lider mondial urmează să se întâlnească cu Elina Svitolina, miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30.

Dacă Simona Halep se va impune în fața jucătoarei din Ucraina, iar Bianca Andreescu va câștiga al doilea meci din Grupa Mov, în fața Karolinei Pliskova, fostul lider mondial își va asigura calificarea în semifinalele competiției.

În duelurile directe, Halep vs Svitolina, este egalitate.

„Eu sper să nu mai fie atât de lung meciul, dar o să dau tot ce pot ca să câştig. Ştiu că este greu contra ei de fiecare dată, îi place terenul aici, are încredere, dar ce va fi va fi. Doar trebuie să mă bucur de meci”, a spus Simona Halep despre duelul cu Elina Svitolina.

Amândouă jucătoarele au evoluat luni, 28 octombrie, atunci când și-au câștigat primele meciuri din Grupa Mov. Simona Halep (28 ani, nr. 5 WTA) s-a impus în fața Biancăi Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) în trei seturi, 3-6; 7-6(6); 6-3 după două ore și 30 de minute de joc.

Elina Svitolina (25 de ani, nr. 8 WTA) a câștigat și ea. Jucătoarea din Ucraina s-a impus după o oră și 55 de minute de joc în fața jucătoarei din Cehia, Karolina Pliskova (27 de ani, nr. 2 WTA), scor 7-6, 6-4.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata