Turnul Eiffel sa redeschis după opt luni

216

În prezent, Turnul Eiffel, din Franţa, a fost redeschis după opt luni de la închiderea sa din cauza pandemiei de Covid-19, aceasta fiind cea mai lungă perioadă în care accesul vizitatorilor nu a fost posibil, după Al Doilea Război Mondial, transmite Reuters.

În timp ce numărătoarea inversă a ajuns la zero, au avut loc aplauze și ovații din partea vizitatorilor care așteptau la coadă să intre, o formație a început să cânte, iar oamenii au început să treacă prin poarta de intrare, scrie News.ro.

„Ne simțim destul de norocoși să fim aici”, a declarat Patrick Perutka, un tânăr de 18 ani din Croația, care aștepta de trei ore să se deschidă porțile. Perutka era la prima sa vizită la Turnul Eiffel. ”Este mare lucru. Toată lumea știe despre asta” a spus el despre turn.

În contextul siguranţei şi din cauza îngrijorărilor persistente cu privire la virus, măștile rămân obligatorii pentru oricine are peste 11 ani iar fiecare lift va transporta doar jumătate din numărul normal de vizitatori.

Aşadar, începând cu 21 iulie, vizitatorii vor trebui să arate și un ”permis de sănătate” din partea guvernului francez, pentru a demonstra că sunt fie vaccinați, fie că au avut recent un test negativ pentru Covid-19.

Sursa: Profit.ro
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata