Un bărbat acuzat de proxenetism a fost eliberat din greseala

0

Un bărbat reţinut de poliţişti şi eliberat din greşeală, după ce instanţa decisese arestarea sa preventivă, a fost depistat, miercuri dimineaţa, şi se află în custodia poliţiei, urmând să fie încarcerat.

“În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Independent Reţinere şi Arestare Preventivă, din eroare, au pus în libertate un bărbat, care se afla sub măsura arestării preventive, persoana fiind eliberată la momentul în care se împlinea termenul de 24 de ore de la emiterea ordonanţei de reţinere”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES.

Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări, prin structura de control intern, cu privire la acest incident.

Polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 24 anunțau ieri că au pus în executare 12 mandate de aducere pe numele unor persoane din Bucuresti și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de proxenetism.

„Din date și probele existente în dosarul instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a rezultat presupunerea rezonabilă că suspecții, în perioada ianuarie – august 2020 ar fi racolat mai multe persoane pe care le-ar fi determinat și constrâns să practice prostituția în scopul obținerii de foloase patrimoniale. În scopul racolării de potențiali clienți, suspecții ar fi publicat anunțuri online, închiriat camere în regim hotelier sau ar fi expus persoanele în mediul stradal sau chiar se ocupau de transportul acestora în diferite locații”, se preciza în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close