Un bărbat din Argeș a alertat autoritățile că soția lui voia să se sinucidă. Când au ajuns la fața locului, cei de la poliție și de la salvare au descoperit altceva


Un bărbat din Argeș a trimis echipaje de poliție, pompieri și de la SMURD la o adresă din cartierul Tudor Vladimirescu din Pitești, indicându-le că soția lui ar intenționa să se sinucidă.

La fața locului, cei alertați de bărbat au avut o surpriză. La respectiva adresă nu era nimeni, deși omul le spusese că soția lui amenința că se va arunca de la etajul trei.

Bărbatul spusese că femeia consumase ceva mai mult alcool înainte și susţinea că ea nu era la prima acţiune de acest gen şi că, în anul 2017, a mai avut o tentativă de suicid, a anunțat curier.ro. 

Un echipaj SMURD, unul de pompieri cu autoscara, cel de descarcerarea şi unul de poliţie, au mers în cartierul piteştean Tudor Vladimirescu. Acolo, nu au găsit nimic suspect. Au mers la uşă şi au încercat să intre în vorbă cu cineva din interior, însă după repetate încercări şi-au dat seama că nu era nimeni înăuntru. Au luat legătura din nou cu bărbatul.
„Sinucigașa” îl acuză pe bărbat că vrea să-i ia copiii
El le-a spus că de aproximativ un an se află în divorţ şi deseori are discuţii cu femeia. Pe fondul acestor neînţelegeri, ea l-ar fi sunat sâmbătă seară spunându-i că îşi va pune capăt zilelor. În încercarea de a o opri, el a a sunat la 112, deşi nu era la aceeaşi adresă ca să poată verifica ameninţările. În timp ce echipajele de slavare se aflau în faţa blocului, a apărut şi „sinucigaşa”. 

Femeia venea liniștită pe stradă şi a fost surpinsă să afle că au fost alertate autorităţile. Ea a infirmat că ar fi avut intenţii sinucigaşe. Mai mult, femeie susţine că nu este pentru prima dată când bărbatul alertează autorităţile fără vreun temei şi că de fapt, la baza acestor anunţuri false ar…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata