Un câine a dat foc unui bloc din Israel, după ce s-a jucat cu o brichetă. Cum a fost posibil


Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-o clădire rezidenţială din oraşul israelian Kiryat Gat situat în sudul ţării. După ce au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, anchetatorii au descoperit că un câine s-a aflat la locul incidentului în momentul în care a izbucnit incendiul.

Patrupedul, care trăieşte într-un apartament de la parterul clădirii, a fost observat în înregistrările video ducând în bot un obiect despre care poliţiştii suspectează că era o brichetă.

Acesta s-a aşezat pe o canapea aflată în curte şi s-a jucat cu obiectul până când în zona botului său s-a declanşat o scânteie. Câinele s-a uitat la flăcări, care au curpins rapid restul clădirii, moment în care a început să latre.

Poliţia şi pompierii au intervenit imediat, iar locatarii au fost evacuaţi. În urma incendiului, blocul de locuinţe a fost grav avariat, iar doi locatari au suferit răni uşoare.
Autorităţile au precizat că animalul ”este viu şi este în continuare pus pe şotii”, potrivit unui purtător de cuvânt al Poliţiei, citat de Agerpres.

Incendiu în noaptea de Crăciun în Timișoara. Un cățel și-a salvat familia după ce bradul a luat foc
O familie din California nu a apucat să-și ia cainele din calea incendiilor. Ce a găsit printre ruine, când s-a întors / FOTO&VIDEO
Câinele care a reușit să păcălească moartea în incendiile din Grecia. Ce s-a întâmplat cu patrupedul

Citește și… O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

 

Post-ul Un câine a dat foc unui bloc din Israel, după ce s-a jucat cu o brichetă. Cum a fost posibil apare…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata