Un cățel i-a rămas loial stăpânului său chiar și după ce bărbatul a murit.

0 97

Încă o dovadă vizibilă că animalele și în special câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. Acest lucru ni l-a arătat în urmă cu câteva zile un cățel din Mexic care s-a așezat și a protejat trupul stăpânului său, chiar și după ce bărbatul a murit.

Victor Reyna Vazquez, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Montemorelos, din nordul Mexicului, era o persoană cunoscută în zonă ca fiind dependent de alcool. Acesta era adesea observat ziua când se plimba pe străzi alături de câinele său, conform Metro Online.

Pentru Victor, consumul excesiv de alcool i-a pus capăt vieții. Din nefericire, acesta s-a îmbătat chiar în apropiere de liniile ferate ale orașului și a fost lovit din plin de locomotiva trenului. Pentru bărbatul de 57 de ani accidentul a fost fatal.

Cu toate acesta, câinele său nu l-a părăsit nici după moarte, rămânându-i loial. Patrupedul s-a așezat liniștit alături de trupul neînsuflețit al stăpânului său și a lătrat la toată lumea care s-a apropiat de cadavrul bărbatului.
În plus, câinele chiar s-a năpustit asupra polițiștilor care erau acolo pentru a ancheta cazul. Ei bine câinele își făcea rolul de paznic al stăpânului și a vrut să îi muște pe oamenii legii, conform sursei citate.

Toți oamenii din zonă își doresc să îl adopte pe micul patruped

În cele din urmă, cățelul a trebuit să fie ridicat cu forța de la fața locului și a fost transportat la un adăpost pentru animalele fără stăpân. Doar că, localnicii, fiind profund impresionați de povestea și gestul emoționant al cățelului, au depus foarte mult cereri pentru a adopta micul erou.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x