Un copil de aproape 2 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc

Un copil de doar 1 an și opt luni a reușit să scape miraculos ca prin ochiul acului de o tragedie, după ce a căzut pe capota unei mașini, de la etajul șase al unui bloc.

Ceea ce l-a salvat pe cel mic a fost decizia unui bărbat din Washington, Statele Unite, de a lua bicicleta în ziua respectivă pentru a merge la muncă. Edward Lu, este un angajat al Microsoft. În ziua incidentului, acesta a hotărât că va lua bicicleta pentru a ajunge la locul de muncă și a lăsat autoturismul Mazda pe care obișnuiește să îl utilizeze, în parcarea blocului.

Decizia acestuia i-a salvat viața unui bebeluș de aproape doi ani. Mama acestuia l-a lăsat singur preț de câteva minute în altă cameră. Aceasta era în altă încăpere împreună cu ceilalți doi copii. Copilul a reușit să se cațere pe geam și dezechilibrându-se, a căzut de la etajul șase al blocului, direct pe capota bărbatului, potrivit Newsweek.

Dacă aș fi condus nu știu ce s-ar fi întâmplat. Suntem norocoși că am ales să pedalez, nu să șofez„, a spus proprietarul mașinii. „Nu cred în miracole, dar nu știu cum altfel să numesc ce s-a întâmplat„, a declarat Edward.

Sunt 20 de metri. Dacă mașina nu era acolo ar fi fost o altă poveste. Capota a absorbit o mare parte din șoc„, a precizat ofițerul de poliție James Perry.

Sunt mulți factori care au contribuit la modul în care copilul a aterizat pe mașină. A căzut în așa fel încât impactul a fost absorbit suficient, când au ajuns paramedicii era treaz și plângea„, a mai adăugat ofițerul.

Copilul a fost imediat transportat la spital într-o stare gravă, dar a fost stabilizat.

Tragicul incident s-a petrecut miercuri, 10 aprilie. Un alt astfel de incident s-a petrecut la începutul săptămânii în China, după ce o fetiță de șase ani a căzut de la etajul 26 dintr-un bloc, dar a supraviețuit miraculos.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata