Un deputat PSD se vede preşedintele României pentru că şi astrele îl susţin

0 104

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, recunoscut pentru declaraţiile sale împotriva aşa-zisului „stat paralel”, intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale de anul acesta. El crede că are şanse să câştige pentru că şi astrele îi surâd, aşa cum a afirmat un astrolog.

Liviu Pleşoianu a postat pe Facebook un clip dintr-o emisiune a postului Antena 3, acolo unde a fost invitat un astrolog. El a redat discuţia din platou, dintre astrolog şi realizatorul emisiunii:

Mariana Cojocaru: „Avem astrograma României: Soarele este în Vărsător. 2019 este un an deosebit! 24 ianuarie… Eu raportez țara întotdeauna la zodia Vărsătorului… Vom face 160 de ani de la Mica Unire!”

Mariana Cojocaru: „Îmi doresc de multă vreme pentru țara asta un Președinte Vărsător!”

Răzvan Dumitrescu: „Ei, mai stăm…”

Mariana Cojocaru: „Stăm și așteptăm…”

Liviu Pleşoianu a comentat apoi că „poate nici nu mai stăm, nici nu mai așteptăm”.

Anunţul iniţial al candidaturii sale a fost făcut prima dată la începutul verii. Atunci, Liviu Pleşoianu a atras ironiile internauţilor după ce pus pe Facebook un colaj în care el era reprezentat ca personajul Jon Snow, din Urzeala Tronurilor, iar Klaus Iohannis apărea drept Regele Nopţii.

Citeşte şi: Cât de bogaţi sunt primarii din Bucureşti: Firea, bijuterii și tablouri de 240.000 de euro; Negoiță, datorii de peste 241 de milioane de lei la ANAF

Post-ul Un deputat PSD se vede preşedintele României pentru că şi astrele îl susţin apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata