Un parlamentar trece prin cea mai oribilă dramă. Și-a pierdut soția și cei doi copii în tragedia aviatică din Etiopia

110

Pe numele său, Anton Hrnko, un parlamentar în vârstă de 64 de ani de origine slovacă, a anunțat cu tristețe în suflet că soția și cei doi copii pe care îi aveau împreună au murit în tragicul accident.

Un zbor al companiei Ethiopian Airlines s-a prăbușit dumincă dimineață. Acesta se îndrepta către capitala Nairobi și avea la bord 149 persoane, plus 8 membri ai echipajului, a înștiințat un purtător de cuvânt al companiei, conform relatării site-ului Reuters. Absolut toate persoanele care se aflau la bordul acelei aeronave au murit.

Tewolde Gebremariam, directorul companiei, care a fost la locul întâmplării a dorit să declare: „regret să confirm că nu există supraviețuitori”. Acesta și-a exprimat cu părere de rău condoleanțele sale pentru familiile pasagerilor și echipajului ce și-au pierdut tragic viața.

Aeronava aparținea companiei Ethiopian Airlines și se îndrepta spre capitala Nairobi. Aceasta s-a prăbușit în apropierea orașului Bishoftu, au anunțat în ziua de duminică autoritățile.

La 62 de kilometri de capitala etiopiană Addis Ababa, în apropierea orașului Bishoftu, Zborul ET 302 s-a prăbușit. Se pare că  Avionul era un Boeing 737-800 MAX.  Printre persoanele care se aflau în acel moment în avion se numără și soția și cei doi copii ai parlamentarului slovac Anton Hrnko. Acesta a dorit să transmită un mesaj tuturor apropiaților săi prin care îi informează despre tragica pierdere.

”Cu tristețe profundă, vă anunț că draga mea soție, Blanka, fiul meu, Martin și fiica mea, Michala, au murit în dezastrul aerian din Addis Abeba, astăzi”, a declarat Anton Hrnko pe platforma Facebook.

 

 

Sursa: cancan.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata