Un primar din Mexic a fost prins de mama sa cu o prostituată la motel | FOTO & VIDEO


Situație jenantă pentru un primar din Mexic. Acesta a fost prins de mama sa într-o cameră de motel cu o prostituată.

Primarul din localitatea Zitlatepec Tlaxcala, Alejandro Cajica, a fost prins în cea mai jenantă situație chiar de mama și de fiica sa.

Mama edilului, care știa unde se află acesta, a intrat peste el într-o cameră de motel, unde acesta se afla cu o prostituată.

În înregistrare se vede cum primarul abia se ține pe picioare, presa locală susținând că acesta se afla în stare de ebrietate, în timp ce femeia care se afla cu el umbla prin cameră, acoperită doar cu un prosop.

Cea care a filmat întâmplarea de motel a fost chiar fiica primarului, în ciuda rugăminților acestuia de a nu-l filma.

După ce filmarea a fost difuazată pe internet, localnicii din Zitlatepec Tlaxcala au comentat că primarul e mai degrabă preocupat de petreceri decât de problemele comunității.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”es” dir=”ltr”>Captan a funcionario público con <a href=”https://twitter.com/hashtag/sexoservidora?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#sexoservidora</a> en <a href=”https://twitter.com/hashtag/motel?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#motel</a> en supuesto estado de <a href=”https://twitter.com/hashtag/ebriedad?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#ebriedad</a> <a href=”https://t.co/H3qrQCFGEV”>pic.twitter.com/H3qrQCFGEV</a></p>&mdash; AnonymusSinCensura (@anonymus_sin) <a href=”https://twitter.com/anonymus_sin/status/1094678926885089281?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 10, 2019</a></blockquote>
<script async data-src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata