Un produs marca Adidas se retrage de pe piața de vânzare a magazinului Decathlon

Sursa: Financiarul.ro.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a fost anunțată de către Decathlon că lanțul de magazine va retrage de pe piața de vânzare un anume articol utilizat pentru înot. Ne referim la costumul de baie Infinitex 3-Stripes produs de către Adidas.

Produsul respectiv, precum ne informează un comunicat al ANPC, a fost vândut la noi în țară într-o perioadă cuprinsă între 1 ianuarie 2018 și 4 februarie 2019.

Modelul respectiv de costum de baie a fost confecționat în Tunisia și firma Adidas a remarcat că”liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine şi dacă se desprind se pot bloca în diverse obiecte sau alţi copii, înăuntru sau în afara apei, cu potenţial de a cauza vătămări”

Se pare că costumele de baie Adidas Infinitex 3-Stripes vor fi retrase de pe piața de vânzare Decathlon în mod irevocabil pentru a nu pune într-un posibil pericol viața clienților.

Procedeul de retragere al produsului de pe piață este voluntară și se va efectua până la data de 22 septembrie 2019.

„Această defecţiune va fi corectată prin rambursarea costului produsului. Costurile reparaţiei vor fi suportate de către distribuitor”, este o informare lansată de către Decathlon.

„Retragerea a fost anunţată de producător la nivel european la organismul corespunzător din cadrul Comisiei Europene. Numărul notificării este 2018_1509. Fiecare client care are produsul înregistrat pe cardul de fidelitate Decathlon va fi contactat prin poştă sau pe e-mail”, au mai adăugat reprezentanţii lanțului național de magazine Decathlon.

Până în momentul de față, Adidas a vândut aproximativ 350.000 de produse din gama prezentată anterior. Dintre acestea, au fost primite reclamații aproape 175, însă până acum nu a fost raportat nici un incident care să pună viața oamenilor în pericol.

Sursa: observator.tv

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata