Un român a fost prins cu cinci kilograme de droguri pe un aeroport din Cambodgia. A mai avut un complice român. Ce pedeapsă riscă


Românul Manuel Narcis Olaru a fost prins pe aeroportul Siem Reap, din nord-vestul Combodgiei, cu cinci kilograme de metamfetamină în bagaje. Acest aeroport este foarte frecventat de turiștii care vin să vad templul de la Angkor Wat.

Poliția din Cambodgia a dezvăluit că drogurile proveneau din Laos și destinația lor finală era Noua Zeelandă, unde urmau să fie vândute cu 50.000 de dolari per kilogram, a informat cambodgemag.com.
Riscă zeci de ani de închisoare
Olaru le-a spus poliţiştilor că alţi patru complici ai săi se ascund în capitala Phnom Penh, iar aceştia au fost arestaţi. Este vorba de un alt român, Lixandru Vasile Nicolae, şi de trei cetăţeni nigerieni: Azubam Celestine Emeka, Azubam Simeon Chukwudi și Ngwu Hillary Mmadu.

Conform legilor locale, traficanții de droguri riscă zeci de ani de pușcărie. Iar închisorile din Cambodgia n-au o reputație foarte bună. Investigația a durat aproximativ o lună, iar poliția din Japonia și-a dat și ea concursul la prinderea traficanților.

Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

Post-ul Un român a fost prins cu cinci kilograme de droguri pe un aeroport din Cambodgia. A mai avut un complice român. Ce pedeapsă riscă apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata