Un român din Belgia „răpește” cu „ambulanța gri” șoferii de TIR ca să-i ajute să ajungă la vot

 Un român care locuiește în Belgia și-a redenumit mașina drept „ambulanța gri” și spune că-i „răpește” pe șoferii de TIR de prin parcările din jurul Gentului pentru a-i duce să voteze în cea mai apropiată secție de votare.

Sâmbătă, 18 români au apelat la ajutorul bărbatului.

„Ambulanța gri din Gent a răpit 15 „ĂȘTIA” șoferi de prin parcările din jurul Gentului și i-a dus la vot. Toți „ĂȘTIA” s-au … cu boltă pe Bădălău. Dacă mai sunt români in Gent sau in imprejurimi care vor să voteze….da-ți un semn pe messenger. Vine ambulanța gri, vă răpește, vă duce la vot și vă aduce inapoi la cabină. L.E. Ambulanța gri a mai răpit 3 „ĂȘTIA” șoferi și i-a dus la vot. Am ajuns la 18 răpiți. Și mai am 4 șoferi care vor să fie răpiți mâine de la VOLVO Gent. Update: Ambulanța gri a mai răpit 4 „ăștia” șoferi și i-a dus la vot”, a anunțat, pe Facebook, Viorel Daniel Ghenov.

Românul a primit solicitări și duminică.

„Ăștia” care sunteți in Gent sau imprejurimi și vreți la vot, lăsați-mi un mesaj pe mess. Vă duc gratis la vot și retur la cabină”, a scris bărbatul, pe un grup de pe rețelele de socializare.

Numeroși șoferi de TIR au cerut ajutor, pe rețelele de socializare, pentru a ajunge la urne să voteze, având în vedere că nu au voie să intre cu mașinile în orașe.

Sursa: News24.ro.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata