Un șofer a plonjat cu mașina în mare, în Portul Constanța. Bărbatul ar fi fost atent la telefonul mobil / VIDEO

110


Accident spectaculos, în Portul Constanța Sud Agigea. Un șofer, care ar fi fost atent la telefonul mobil, a sărit cu mașina în mare. Alături de acesta se mai afla un pasager. Ambele persoane au scăpat cu viață și au reușit să ajungă la mal.

Incidentul s-a produs luni noaptea, în Portul Constanța Sud Agigea. Șoferul unui autoturism Dacia Duster, cel mai probabil un angajat din port, nu a fost atent la drum, cel mai probabil, din cauza telefonului mobil.

Într-o clipă de neatenție, bărbatul a plonjat cu mașina în mare. Distanța dintre drumul asfaltat și locul în care autoturismul a ajuns în apă este de aproape 40 de metri, semn că șoferul circula cu viteză, scrie ziuaconstanta.ro. Șoferul se afla în mașină împreună cu pasager. Ambele persoane au reușit să iasă din vehicul și să ajungă la mal.

Potrivit sursei citate, evenimentul nu a fost sesizat la numărul unic de urgenţă 112.

<iframe width=”740″ height=”400″ data-src=”https://www.youtube.com/embed/Q_pz2O2c0zg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Ministerul de Interne vrea să interzică folosirea telefonului mobil sau a tabletei în timpul mersului. Cei care nu vor respecta prevederile riscă amenzi de până la 2.900 de lei, și șase puncte de penalizare, așa cum reiese dintr-un proiect de lege supus dezbaterii publice.

sursa foto și video: ziuaconstanta.ro

Citește și:

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner