Unde poți găsi cel mai ieftin brad de Crăciun

Mai este aproape o lună până la Crăciun şi românii se pregătesc deja de cumpărături. În magazine au apărut acum primii brazi pe care românii îi vor împodobi şiu sub care vor fi aşezate darurile.

Astfel că, magazinele Dedeman sunt printre primele care au scos la vânzare brazi de Crăciun în acest an. În oferta acestora găsiţi brazi de la 1 metru până la 3.5 metri. Preţurile pornesc de la 47 de lei, pentru un brad de Crăciun cu înalţime cuprinsă între un metru şi 1.3 m, şi pot ajunge până la 160 lei pentru un brad de Crăciun de maximum 2.5 metri.

De asemenea, cei care vor un brad de Crăciun impunător şi au unde să-l aşeze găsesc la Dedeman brazi de până la 3.5 metri la preţ de 286 lei. 285.90 lei/bucata.

De regulă, cei mai căutaţi sunt brazii naturali cu înalţime cuprinsă între 170 – 210 cm. Pentru un astfel de brad trebuie să scoateţi din buzunar 80 de lei.

În plus, la Hornbach, un brad natural de Crăciun Nordmann cu o înălţime de 1,1-1,5 m costă 49 lei. Un brad natural de Crăciun Nordmann GOLD 1,8-2,3 m costă 89 lei.

De asemenea, pentru un brad natural de Crăciun Nordmann XL cu înalţime cuprinsă între 2,7-3,2 m veţi plăti 280 lei.

 

În oferta Hornbach găsiţi şi brad de Crăciun la ghiveci. Preţul este de 165 lei.

Unde găseşti cel mai ieftin brad de Crăciun în 2022

 

Așadar, și anul acesta cei mai ieftini brazi vor putea fi cumpăraţi tot de la pepinierele Romsilva. Preţurile se vor învârti în jurul sumei de 35 lei.

Spre exemplu, silvicultorii din Dâmbovița au hotărât să taie numai 500 de pomi cu înălțimea între 70 de centimetri şi 3 metri, conform stirileprotv.ro. La poarta pepinierei, prețurile sunt cuprinse între 25 și 35 lei.

Brazii de peste 3 metri vor fi tăiaţi numai la comandă, într-o limită stabilită pentru fiecare direcție silvică în parte.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata