Urările politicienilor, de Crăciun. Fotografii cu familia şi clipuri video pe Facebook

Politicienii au apelat la paginile de socializare pentru a transmite românilor urările de Crăciun. Miniştrii au înregistrat mesajele video, pe Facebook, alţii au preferat să însoţească postările de imagini cu familia. 

Ministrul Apărării:  „Vă îndemn să folosim aceste momente de tihnă pentru a reflecta la ce am lăsat în urmă și ce putem face mai bine”

Ministrul Gabriel Leş şi-a transmis mesajul alăturând o fotografie cu soţia şi cei trei copii.

„Doresc ca aceste Sărbători să vă găsească în liniște, belșug și bucurie. Sărbătoarea Nașterii Domnului poartă în casele noastre o stare de spirit ce îndeamnă la a dărui și a ne dărui celor din jur, oprindu-ne la lucrurile cu adevarat importante. Gandul meu se îndreaptă si către militarii Armatei române al căror sacrificiu reprezintă darul suprem făcut țării. Pentru militarii aflati în misiuni departe de casa, Craciunul inseamna dor. Le sunt alaturi si transmit gandurile mele bune lor si familiilor acestora. Vă îndemn să folosim aceste momente de tihnă pentru a reflecta la ce am lăsat în urmă și ce putem face mai bine. A fost un an plin de provocări, însă am trecut cu bine peste toate, ieșind mai întăriți, mai pregătiți să facem față la tot ceea ce se așterne la orizont. Anul 2018 a purtat o însemnătate aparte. Haideți așadar, în spiritul Centenarului Marii Uniri, să adăugăm ideii de unitate între români bucuria comuniunii cu Dumnezeu. Crăciun fericit !”

Graţiela Gavrilescu, mesaj video pe Facebook

Şi vicepremierul Graţiela Gavrilescu, ministru al Mediului, a avut un mesaj pentru români. ”Vă urez să vă bucuraţi, în acest An Centenar, mai mult decât oricând, de frumuseţea inegalabilă a Crăciunului nostru tradiţional,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata