Vanghelie anunţă că lansează un nou partid în luna ianuarie, aflat la "stânga PSD-ului"

0

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anunţat vineri că va lansa, în luna ianuarie, un nou partid, aflat la "stânga PSD-ului", în care spune că se vor regăsi de la muncitorii CFR până la vânzătorii de la marile magazine, pentru că nu le mai ia nimeni apărarea.

"Dacă luaţi toate discursurile mele, o secundă nu am încetat să spun ceea ce am crezut. Nu am plecat din ţară, am plecat de 25 de ori pe baza unor hotărâri, dar m-am întors. Vreau să mă bat, de aceea am făcut şi acest partid, a cărui lansare o să o facem în luna ianuarie. Se numeşte Partidul Social Democrat Independent – PSDI şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (…) O să fie un partid de stânga, un partid – dacă vreţi – în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori, ne referim de la CFR-işti, de la cei care lucrează pe vagoane până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimeni astăzi care să poată să le ia apărarea. Trebuie subliniat şi văzut lucrurile corecte, naţionaliste. În această ţară, nimeni nu mai are curajul să spună o serie de nereguli care se întâmplă şi inclusiv acele abateri care se întâmplă la Uniunea Europeană (…) Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv. (…) Foarte multe persoane cunoscute, le veţi vedea în ianuarie. Vom avea candidaţi la europarlamentare", a declarat Vanghelie.

Referitor la amnistie şi graţiere, Vanghelie spune că este necesară o "restartare", pentru ca niciun judecător sau procuror să nu mai poată fi şantajat.

"Eu cred că, în primul şi în primul rând, dacă s-ar întâmpla, ar fi necesar, pentru că ar fi necesară o restartare, o restartare în sensul ca niciun judecător sau procuror să nu mai poată fi şantajat, să existe o justiţie corectă. Până…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata