Vascar deschide un nou magazin în Iași

0

Vascar a deschis cel de-al patrulea magazin propriu din Iași. Acesta este situat pe Șoseaua Păcurări nr. 30 și este al 19-lea magazin al producătorului local.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 80 mp și a presupus o investiție de peste 50.000 euro. Și comercializează peste 1.200 articole, de la preparate din carne, mâncare la conservă, carne proaspătă, la bunuri de larg consum. Dintre acestea, 25% sunt produse marca proprie, Moldova în Bucate și Vascar.

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem un nou magazin în Iași, investiție ce face parte din planul nostru strategic de creștere a numărului de magazine proprii, pe termen mediu și lung. Noul spațiu comercial oferă avantajele unui magazin de producător – prețuri competitive, aprovizionare rapidă și relație directă între consumator și producător”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă și este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldovei, iar o parte din produse sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata