Vedeta Antena 1, acuzata ca se DROGHEAZA! Ce se intampla cu ea si emisiunea in care apare VIDEO


Insula Iubirii 25 noiembrie. Cati, iubita lui Razvan, a fost pusa la zid de catre Radu Valcan, in episodul de duminica. In respectiva editia de la Insula Iubirii 25 noiembrie, concurenta a fost certata pentru un gest foarte grav.
Insula Iubirii 25 noiembrie. Intalnirea finala dintre Cati si Razvan
Mai exact, s-a aflat ca anul trecut ea a consumat droguri de Revelion. Cati nu a negat acuzatiile, ci a spus adevarul, iar Radu Valcan a simtit nevoia sa intervina si a luat atitudine in ceea ce priveste intreaga situatie.
Concurenta din show-ul de la Antena 1 a primit reactii negative, in fata camerelor de luat vederi. Prezentatorul a luat atitidine si i-a spus sa se respecte mai mult, mai ales pentru copilul sau. Totul s-a petrecut la intalnirea finala dintre bruneta si iubitul ei, Razvan. Ambii si-au adus acuzatii si s-au certat pret de minute bune.
Insula Iubirii 25 noiembrie. Cati si Razvan s-au despartit!

Cuplul si-a adus acuze in special bazat pe ce s-a intamplat in timpul pe care cei doi l-au petrecut in Thailanda. Cati si Razvan au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, la finalul discutiei despre relatia lor.
Tanara nu a putut trece peste felul in care s-a comportat iubitul ei, dar si testele acestuia. Totodata, Razvan i-a spus femeii ca nu poate faptul ca ea s-a indragostit de ispita George. Odata ce si-au spus toate aceste lucruri, cei doi au marturisit ca nu mai pot fi impreuna, asa ca au pus punct relatiei pe care o aveau de un an.

Radu Valcan a decis sa ii spuna concurentei tot ce avea pe suflet, legat de comportamentul acesteia, in editia din Insula Iubirii 25 noiembrie. Tanara s-ar fi drogat de Revelion, si multi nu isi puteau explica daca a facut acest lucru sau nu cata vreme Stefan, copilul ei, era in casa.
„Ati vrut sa veniti pe Insula Iubirii pentru un test. De fapt tu, Razvan, ai vrut sa vii pe insula pentru o joaca. Ne bucuram pentru ca ati venit pentru lectia pe care o primiti amandoi. Lectia e urmatoarea: Cati, ai un copil care depinde de tine….

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata