Viata trista a Mioarei Roman! Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune! Isi plateste avocatul cu meditatii si s-a mutat in Chitila din Primaverii!


Drama Mioarei Roman! „Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune!” Petre Roman si Mioara Roman sunt despartiti de mai bine de 11 ani, iar daca intre timp el si-a refacut viata cu alta femeie si are si un alt copil pentru fosta lui sotie lucrurile n-au mers deloc bine.
Mioara Roman are acum 78 de ani si in ultima parte a vietii a ajuns sa aiba mari probleme financiare. Are o pensie de 3.200 de Ron, care pentru majoritatea batranilor din Bucuresti este considerat destul de mult, dar din banii astia trebuie sa plateasca chirie si sa se intretina in totalitate singura. Pe langa asta statul a dat-o in judecata pentru a recupera de la ea suma de aproape 500.000 de euro constand in chirie restanta pentru vila din Primaverii pe care a ocupat-o timp de mai multi ani dupa ce sotul ei nu a mai ocupat nicio demnitate publica. Isi plateste avocatul, care se ocupă de procesul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în meditaţii. ”Cezar este un avocat tânăr, de 34 de ani, care a ales să mă reprezinte pro bono. În schimb, mi-a cerut să-l învăţ araba”.
Mioara Roman se judecă cu RA-APPS încă din martie 2009 pentru chiria vilei din Primvării în care a locuit 25 de ani. Petre Roman a primit-o în noiembrie 1990 când a devenit premier. De atunci şi până în 2015 când instanţa a decis evacuarea, Mioara şi fiica ei, Catinca, nu au mai vrut să plece. În toţi anii au plătit o chirie lunară de 37 $, respectiv 85 $, după care taxa a fost calculată la valoarea din piaţă. Doar pentru perioada martie-august 2008, datoriile erau de 33.648 € şi penalităţi de 6.000 €.

Articolul Viata trista a Mioarei Roman! „Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune!” Isi plateste avocatul cu meditatii si s-a mutat in Chitila din Primaverii! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata