Vicepremierul Daniel Suciu: La stadionul 'Steaua' lucrările de infrastructură s-au executat în proporţie de 95%

La stadionul 'Steaua' lucrările de infrastructură s-au executat în proporţie de 95%, a declarat miercuri vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, care a făcut o prezentare a stadiului de execuţie al proiectelor celor trei stadioane luate în calcul pentru Campionatului European de Fotbal 2020.

"În ceea priveşte stadionul 'Steaua' să ştiţi că lucrurile au evoluat într-un mod extrem, extrem de rapid şi de benefic. (…) Din discuţiile pe care le-am avut împreună cu antreprenorul şi constructorul, la finalul acestui an stadionul Ghencea va fi cu acoperişul instalat, această operaţiune urmând să înceapă la 1 octombrie. 95% din lucrările de infrastructură sunt deja efectuate, au rămas doar golurile tehnologice. (…) Sunt montate grinzile aferente primului inel, începe şi construcţia celui de-al doilea inel. (…) Deja la parcarea VIP se lucrează, mâine înţeleg că va avea loc o discuţie cu cei de la ISU pentru tot ceea ce înseamnă aprobările, se lucrează inclusiv la instalaţiile electrice şi termice", a precizat Daniel Suciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, la care a participat şi fostul mare fotbalist Gică Popescu, consilier onorific al prim-ministrului.

De altfel, Suciu a menţionat că, în cursul dimineţii, împreună cu Gică Popescu, a vizitat toate cele trei stadioane.

Potrivit ministrului Dezvoltării, la stadionul Giuleşti au fost finalizate lucrările de demolare a construcţiei vechi, se execută lucrări pentru incinta de piloţi foraţi şi a fost depusă documentaţia în vederea obţinerii autorizaţiei de construire la Primăria sectorului 6.

"Vreau să fac un apel la toţi cei care locuiesc în zona stadionului Giuleşti. Înţelegem disconfortul creat datorită lucrărilor, înţelegem şi zgomotul, fac un apel să înţeleagă cetăţenii din acea zonă că nu este o lucrare care va dura foarte mult. (…) Am încredere că împreună cu…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata