Viceprimarul Bădulescu: Am informaţii că Gabriel Mutu va încerca să introducă excluderea mea pe ordinea de zi a CEx al PSD

0 112

Viceprimarul Aurelian Bădulescu anunţă că are informaţii conform cărora preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, va încerca să introducă excluderea sa din partid pe ordinea de zi de marţi a şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

"Am luat la cunoştinţă, cu dezamăgire, dar nu şi cu surprindere, de strategia domnului Mutu Gabriel, prin care doreşte să devină preşedinte ales al PSD Bucureşti, respectiv eliminarea din competiţie a potenţialilor contracandidaţi. La scurt timp după ce mi-am anunţat intenţia de a candida pentru această poziţie, dl Mutu Gabriel i-a somat public pe colegii din organizaţia sectorului 4 să mă excludă din partid şi am informaţii că va încerca să pună acest subiect pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Naţional de astăzi", se arată într-un comunicat transmis de Bădulescu.

El a adăugat că Gabriel Mutu preia împotriva sa "exact textele şi argumentele celor de la USR", deşi în trecut îi "transmitea public semne de apreciere".

"Înţeleg că după standardele etice ale dlui Mutu Gabriel nu mai sunt pesedist, în ciuda faptului că de doi ani şi jumătate îmi fac fără preget datoria faţă de bucureşteni în calitate de viceprimar general. Am fost în stradă, şi pe caniculă, şi pe viscol, am discutat cu sindicatele, cu patronatele, cu petiţionari mai mult sau mai puţin nervoşi, m-am luptat politic 'la baionetă' cu adversarii noştri din Consiliul General şi nu numai. Atunci eram bun, iar dl Mutu Gabriel îmi transmitea public semne de apreciere. Acum, văd că preia exact textele şi argumentele celor de la USR pentru a lovi în mine, pentru simplul fapt că am rămas loial dnei primar general, în urma conflictului pe care aceasta l-a avut cu preşedintele PSD, şi nu m-am reorientat brusc, aşa cum a făcut domnia sa", a menţionat viceprimarul.

El şi-a exprimat speranţa că membrii CExN vor da dovadă de "maturitate politică şi nu vor da curs…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata