VIDEO! Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa! 1,5 milioane de Euro a castigat cu dupa ce a participat la Eurovision!


Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa! „Tornero” l-a imbogatit. Mihai Traistariu este unul dintre cei mai controversati artisti de la noi dar cu o voce incontestabila.
De data asta Traistariu vrea sa participe din nou la Eurovision, acolo unde in 2006 a iesit pe locul 4 cu piesa „Tornero” care a fost cel mai mare hit international al artistului. Dan Capatos l-a chestionat despre cati bani a catigat din muzica si cum a incasat sumele din drepturile de difuzare. Traistariu s-a dovedit extrem de sincer si de deschis spunand ca banii din drepturile de difuzare pentru Tornero au inceput sa vina dupa aproape 2 ani iar prima transa pe care a incasat-o a fost de 300.000 de euro, dar piesa a continuat sa fie o sursa de venit chiar si multi ani dupa ce a iesit din topuri.
„Banii din drepturi de difuzare veneau la toata lumea. Eu am avut 10% din Tornero si tot am facut bani. Muzica, text, interpret si casa de discuri, s-a impartit la 4 orice suma se incasa. In primul an am luat 300.000 de euro numai din drepturi de autor. Dupa aia au inceput sa vina asa, 24.000 de euro din Grecia, radioul X,Y,Z. 4.000 de Euro din Macedonia sau niste tari din astea la care nici nu te gandesti, dar daca s-a difuzat piesa trebuie sa-ti vina drepturile. Piesa a facut 1,5 milioane de euro in vreo 10 ani. Sa stii ca si acum vin bani, ma trezesc cu 2-300 de euro, in Grecia inca se mai da piesa.” a declarat artistul.

Articolul VIDEO! Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa! 1,5 milioane de Euro a castigat cu „Tornero” dupa ce a participat la Eurovision! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata