VIDEO | Ce a postat pe Instagram Sorana Cîrstea după ce echipa de Fed Cup a României s-a calificat în semifinale


La câteva ore după ce echipa de Fed Cup a României a reușit o calificare istorică în semifinalele competiției, Sorana Cîrstea, fostă componentă a echipei, a postat pe Instagram două filmulețe în care se antrenează în sala de forță.

După ce a fost învinsă, sâmbătă, în calificările pentru turneul de la Doha, Sorana le-a arătat fanilor că s-a întors în sala de forță și continuă să se antreneze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
@sashacalisthenic
O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea) pe Feb 11, 2019 at 1:47 PST

„Sori”  a postat două filmulețe în care, alături de cunoscutul antrenor de fitness Sasha Calisthenic, se pregăteşte intens pentru următoarele competiţii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea) pe Feb 11, 2019 at 1:47 PST

Retrasă în decembrie 2018 din echipa de FedCup a României, Sorana Cîrstea, 28 de ani, locul 92 WTA, a explicat pentru site-ul mirceamester.ro de ce nu a avut o relație de amiciție strânsă cu Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA: „Suntem două persoane extrem de diferite”.

Sorana a declarat că le ține pumnii strânși fetelor în meciul cu Cehia, dar după victoria de duminică seară nu a postat pe rețelele de socializare mesaje de felicitare, așa cum a făcut de exemplu Raluca Olaru, și ea componentă a echipei lăsată acasă de Florin Segărceanu.

„Nu am primit nimic de la țara asta”, a declarat Sorana Cîrstea când a fost întrebată de ce s-a retras din echipa de Fed Cup: „Am ajuns la un punct în care am simțit că am dat tot ce am putut pentru echipa asta. Am simțit că mi-am făcut datoria. Eu joc pentru România. Am auzit pe cineva care spunea „Gata, s-a…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata