VIDEO! Dani si Mihaela Radulescu din nou impreuna dupa 2 ani! S-au imbratisat si si-au batut apropouri intime! Ea a venit cu un super decolteu si el era topit tot de emotii!


Mihaela Radulescu a fost invitata la matinalul Antenei 1 ca sa sarbatoreasca 25 de ani de cand postul a inceput sa emita.
Dani a fost cel care bineinteles ca a primit-o si a intervievat-o pe fosta lui iubita. Mihaela Radulescu s-a simtit in largul el pe micul ecran si nu s-a sfiit sa faca o serie de glume intime cu Dani. Aparitia ei a fost una cu atat mai impresionanta cu cat a ales sa-si puna o rochie rosie cu un decolteu urias! „Doamnelor si domnilor este un moment stanjenitor pentru mine. Eu am fost intrebat de colegii de emisiune daca „se poate”, dar am fost intrebat prea tarziu cand biletele de avion au fost deja luate. Urmeaza un moment istoric de televiziune. Noi nu ne-am vazut fata in fata de mai bine de 2 ani. La Antena 1 pe televizor n-a mai fost de vreo 4-5 ani. Singura diva pe care o cunoastem la televizor, dar singura, Mihaela Radulescu.” a fost introducerea pompoasa cu care Dani a invitat-o in platou pe Mihaela Radulescu
Alte replici savuroase dintre ei doi au fost de genul: „Tu nu ma stiai pe mine si nu aratai asa de bine ca astazi pentru ca am lucrat si eu la treaba asta.” Dani a fost cel care punea intrebarile iar Mihaela raspundea plina de incredere.

Articolul VIDEO! Dani si Mihaela Radulescu din nou impreuna dupa 2 ani! S-au imbratisat si si-au batut apropouri intime! Ea a venit cu un super decolteu si el era topit tot de emotii! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata