VIDEO | Eugen Nicolicea, apostrofat din nou pe stradă de un protestatar


Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost urmărit pe stradă și apostrofac de un protestatar care a filmat momentul cu telefonul mobil. Incidentul a avut loc la Drobeta Turnu Severin, iar bărbatul, pe nume Ioan Olteanu, i-a reproșat politicianului legea care permite deținuților să iasă mai devreme din închisoare. Un incident similar a avut loc și la începutul lunii. 

Protestatarul l-a abordat pe Nicolicea când acesta ieșea dintr-o clădire și a scuipat în direcția acestuia: „Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus bărbatul.

Politicianul a continuat să meargă, iar protestatarul s-a ținut după el, continuând să-i facă reproșuri și să-l jignească.

<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100006651017524%2Fvideos%2F2267850696779942%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”420″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Între cei doi a avut loc și un schimb de replici.

Nicolicea: Ești un prost
Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”

Contactat de DCNews, Eugen Nicolicea a spus că nu va depune plângere împotriva protestatarului. „Nu am de gând să fac nicio plângere. Ăsta este nebunul orașului….

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata