VIDEO / FOTO. Dragnea a mâncat cozonac de la Opoziţie şi a fost colindat de jandarmi. Deputatul PNL Corneliu Olar a venit cu maceta în Parlament

Situaţie inedită, miercuri, în plenul Parlamentului. Deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar a venit la şedinţă cu un cozonac lung de doi metri, pe care scria Ţara Moţilor. Înarmat cu o macetă, acesta a început să împartă bucăţi de cozonac la cei de la Putere. Chiar şi liderul PSD Liviu Dragnea a gustat din cozonacul de post, după care a ascultat colinde interpretate de un grup din cadrul Jandarmeriei.

„Astăzi, toţi suntem prieteni”, a decretat Olar, servindu-l pe preşedintele PSD Liviu Dragnea cu o felie de cozonac tăiată cu maceta. Liderul PSD venise la vot, şi s-a oprit pentru a gusta din cozonac.

„De mâine, mai vedem”, a mai spus Olar, cu gândul la moţiunea de cenzură de joi, sortită eşecului,  în urma ultimelor calcule din Legislativ.

Deputatul PNL i-a îndemnat pe colegii parlamentari să mănânce din cozonacul de post adus din Ţara Moţilor, făcut după o reţetă tradiţională, cu nucă, li fără lapte sau ouă.

Un deputat de la Putere a ţinut să îl avertizeze că ţine post, şi, dacă îl păcăleşte, atunci păcatul va fi al lui. „Ia cu încredere. E de post”, i.a replicat Olar

Pentru a putea tăia cozonacul imens, deputatul PNL a adus o masă şi a început să taie felii pe care le împărţea celor din jur.

Degustarea a avut loc în timpul pauzei şedinţei de plen în care s-a adoptat legea pensiilor.

După vot, preşedintele PSD a ascultat un grup de colindători de la Jandarmerie. De altfel, toată ziua, la Parlament s-au perindat zeci de colindători, de toate vârstele şi din diferite zone ale ţării.

Post-ul VIDEO / FOTO. Dragnea a mâncat cozonac de la Opoziţie şi a fost colindat de jandarmi. Deputatul PNL Corneliu Olar a venit cu maceta în Parlament apare prima dată în…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata