VIDEO! Imagini dure de la locul accidentului unde a murit Anca Popa! Cum o cauta disperati scafandrii in apa inghetata!


Imagini de la locul accidentului unde a murit Anca Popa! Cum o cauta scafandrii! Cântăreața Anca Pop a murit la 34 de ani după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Echipajele de salvare au reusit sa recupereze masina si victima, dar medicii nu au mai putut sa o salveze.
Cum a murit Anca Pop, cantareata controversata a Romaniei. Vedeta a plonjat cu masina in Dunare. Se afla pe Clisura Dunarii, in judetul Mehedinti. Conducea intr-o zona fara parapeti. Din nefericire, vedeta nu a mai putut fi salvata si a murit la 34 de ani. Anca Pop, cantareata controversata a Romaniei care a colaborat cu Goran Bregovic, se ducea spre parintii ei. Accidentul a avut loc luni seara, in dreptul localităţii Sviniţa, din judeţul Mehedinţi. Femeia se îndrepta spre Moldova Nouă, unde locuieşte familia ei.
Sora ei este cea care a dat-o disparuta dupa ce nu a mai reusit sa ia legatura cu ea. La scurt timp, politistii de frontiera au vazut o masina in apele Dunarii. La ora 19, scafandri au gasit trupul Ancai Pop.

Articolul VIDEO! Imagini dure de la locul accidentului unde a murit Anca Popa! Cum o cauta disperati scafandrii in apa inghetata! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata