VIDEO! Mirela Vaida gravida in luna a saptea cu al treilea copil vorbeste despre inca doi: Sporesc natalitatea tarii, eu doar daca vorbesc despre copii raman gravida!


Mirela Vaida gravida in luna a saptea cu al treilea copil vorbeste despre inca doi! Invitata la Dan Capatos in emisiune Mirela Boureau Vaida a povestit despre familia ei si cum decurg ultimele luni de sarcina.
Vedeta nu s-a ferit nici sa discute deschis despre esecul pe care l-a avut cu ultima ei emisiune si spune ca din iunie isi doreste sa revina pe micile ecrane. Este putin ingrijorata pentru viata cu 3 copii care o asteapta dar nu vrea sa renunte deloc nici la cariera ei si este implicata in foarte multe proiecte iar acum participa si la Eurovision. Vedeta Antenei 1 a vorbit cu Dan Capatos si despre primele doua nasteri naturale care au fost foarte usoare si spera ca si cea de-a treia sa fie la fel.
„In 2014 nu aveam niciun copil, iar acum la inceput de 2019 am aproape 3. In loc sa ziceti mersi ca sporesc natalitatea tarii, n-aveam forta de munca tanara, creste numarul de pensionari, nu mai avem cu ce sa-i sustinem. Copilul asta al 3-lea m-a luat prin surprindere. In planurile noastre exista posibilitatea unui al 3-lea copil, dar sa-i scot si io pe astia primii 2 din pampersi, din suzete, din biberoane. Eu sper sa se mai creasca si unul pe altul ca eu m-am saturat sa cresc copii.” a declarat Mirela

Articolul VIDEO! Mirela Vaida gravida in luna a saptea cu al treilea copil vorbeste despre inca doi: „Sporesc natalitatea tarii, eu doar daca vorbesc despre copii raman gravida!” apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata