VIDEO/ Prima reacție a Gabrielei Firea după ce a renunțat la toate funcțiile din partid: „Este o răzbunare, Dragnea vrea să scape de mine”

Gabriela Firea a declarat, după ce și-a anunțat demisia din toate funcțiile deținute în PSD, că deciziile luate astăzi în ședința CExN PSD reprezintă o răzbunare a lui Liviu Dragnea la adresa sa.

Luni, CExN PSD a decis dizolvarea filialei PSD Ilfov, condusă de Gabriela Firea: „Mi se pare o măsură nedreaptă. Este o răzbunare, Dragnea vrea să scape de mine. Mi s-a spus că eu sunt vinovată pentru situația din județul Ilfov”, a spus Firea.

Gabriela Firea a rămas doar cu statutul de membru PSD, după ce a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București și a anunțat poi că demisionează și din funcția de vicepreședinte PSD. „De ce să fiu într-o funcție doar ca să mă plim pe la ședințe”, a spus primarul Capitalei, care a exclus o eventuală demisia din partid.

<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flibertatea.ro%2Fvideos%2F293284421312086%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Știre în curs de actualizare. 

Post-ul VIDEO/ Prima reacție a Gabrielei Firea după ce a renunțat la toate funcțiile din partid: „Este o răzbunare, Dragnea vrea să scape de mine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata