VIDEO! Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani si au impreuna 2 copii iar ea este o bomba sexy pe care Dre o tine ascunsa!


Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani. Rapperul Dr Dre are in total 6 copii cu 5 femei diferite, 4 baieti si doua fete. Dr Dre a devenit tata pentru prima data cand avea doar 16 ani si nu si-a intalnit fiul decat 20 de ani mai tarziu. In tot acest timp baiatul pe nume Curtis a fost crescut exclusiv de mama lui si a ajuns exact ca si tatal sau sa fie rapper sub numele de scena de „Hood Surgeon”. In anul 2008 unul dintre baietii lui Dr Dre, Andre Young Jr. a murit la doar 20 de ani din cauza unei supradoze pe care si-a administrat-o in casa de vacanta a tatalui sau.
Nicole Young, sotia lui are 49 de ani si inainte sa-l cunoasca pe cel care avea sa devina cel mai bogat rapper din istoria Americii a fost casatorita timp de 3 ani cu jucatorul de bascket Sedale Threatt. Dupa doar 4 luni de cand s-au cunoscut in Mai 1996, Nicole si Dr Dre s-au casatorit. Cei doi au acum impreuna 2 copii, o fata pe Truly Young si un baiat pe Truice Young.
Povestea lor de dragoste a fost una total neobisnuita pentru ca atunci cand erau impreuna doar de aproximativ cateva luni, Dr Dre a fost arestat pentru ca a condus beat si a trebuit sa faca 5 luni de puscarie. Ceea ce l-a impresionat pe rapper a fost faptul ca in toata acea perioada Nicole a continuat sa vina sa-l viziteze foarte des la penitenciar.

Articolul VIDEO! Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani si au impreuna 2 copii iar ea este o bomba sexy pe care Dre o tine ascunsa! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata