VIDEO | Un prezentator de știri a mărturisit că nu s-a mai spălat pe mâini de zece ani. Care este explicația bărbatului


Pete Hegseth, gazda unei emisiuni Fox News, a dezvăluit în timpul unui episod al emisiunii „Fox & Friends” că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani pentru că „microbii nu sunt reali”. 

Mărturisirea bărbatului în vârstă de 38 de ani a venit în contextul unei discuții despre „Ziua Naţională pentru Pizza” din Statele Unite ale Americii.

Jedediah Bila, colegul de emisiune a lui Pete, a spus că acesta mânca felii de pizza învechite, pe platoul de filmare. Atunci a fost momentul în care prezentatorul a dezvălui că din punctul lui de vedere, microbii nu există.

„Cred că nu m-am spălat pe mâini de zece ani. Chiar nu mă spăl pe mâini niciodată. Mă inoculez singur. Microbii nu există. Nu îi pot vedea, deci nu sunt reali”, a declarat Pete.

Momentul de sinceritate al prezentatorului TV a fost comentat intens pe rețelele de socializare. Internauții s-au declarat dezgustați de faptul că Pete Hegseth nu se spală pe mâini.

FOTO 123rf

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Post-ul VIDEO | Un prezentator de știri a mărturisit că nu s-a mai spălat pe mâini de zece ani. Care este explicația bărbatului apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata