Viorica Dăncilă, despre propunerile pentru Ministerul Muncii și cel la Dezvoltării: „Speranţa mea este ca în această săptămână preşedintele Iohannis să dea un răspuns clar”


Premierul Viorica Dăncilă speră ca președintele Klaus Iohannis să dea săptămâna viitoare un răspuns clar în privința propunerilor pentru Ministerul Muncii și pentru Ministerul Dezvoltării.

„Nu am niciun semnal legat de cele două propuneri, de cele două ministere. Speranţa mea este ca în această săptămână preşedintele Iohannis să dea un răspuns clar pentru a vedea cum procedăm. Deja a trecut o lună din Preşedinţia rotativă a Consiliului UE deţinută de către România, avem directive importante, avem acte normative importante pe agenda europeană şi credeţi-mă că lipsa a doi miniştri în Guvern, chiar dacă domnul Teodorovici, doamna Plumb au încercat să fie cât mai activi pe plan european, acest lucru se cunoaşte pentru că este o muncă dublă atât în Guvernul României, cât şi la nivel european şi gândiţi-vă ce înseamnă încă două ministere pe doi miniştri. (…) În momentul în care vom vedea decizia preşedintelui, vom lua şi noi o decizie în cadrul Comitetului Executiv Naţional”, a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, conform Agerpres.

Premierul a precizat că îl va suna pe Klaus Iohannis pentru a afla opinia sa despre propuneri.
„Am să încerc să fac un nou apel către preşedinte, să văd care este opinia dumnealui. O să-l sun. Eu sper ca săptămâna aceasta să aibă o atitudine constructivă şi în beneficiul României, şi al românilor”, a completat premierul.
Pe 22 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat,  în Germania, că cele două propuneri ale premierului Viorica Dăncilă, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi la Transporturi, retrimise pentru a patra oară la Palatul Cotroceni, se află în analiză, la departamentul de…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata