Viorica Dăncilă i-a propus din nou pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici! Ce gafă a făcut premierul în scrisoare

Viorica Dăncilă nu se lasă. Premierul i-a trimis o nouă scrisoare președintelui Klaus Iohannis  în care îi cere insistent să îi numească pe Lia Olguta Vasilescu şi pe Mircea Drăghici în guvern. În dorința de a-i vedea numiți miniștri pe cei doi, Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă.

În urmă cu cîteva zile Klaus Iohannis trimitea o scrisore premierului Viorica Dăncilă în care spunea că nu poate accepta numirea celor doi în funcția de ministru. Atunci președintele a explicat motivele pentru care a refuzat a 3-a oară numirile lui Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu în Guvernul României. El a detaliat spunând că nu există ”dovada îndeplinirii tuturor condițiilor de legalitate”.

Viorica Dăncilă i-a propus-o din nou pe Olguța Vasilescu lui Klaus Iohannis! În scrisoare Guvernul a publicat datele personale ale acesteia

Viorica Dăncilă nu a fost descurajată de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici în noul cabinet Dăncilă. Azi premierul i-a propus a treia oară președintelui pe cei doi. Și totuși Viorica Dăncilă a făcut o gafă în scrisoarea trimisă președintelui. În dorința de a-i satisface toate pretențiile Președintelui, Guvernul a publicat scrisoarea cu datele personale ale celor doi. Astfel instituția a făcut publice seriile cărților de identitate ale lui Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu, precum și seriile certificatelor lor de caziere judiciare.

Cei de la Guvern au acoperit după aceea datele personale ale celor doi: Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici

După câteva minute, cei de la Palatul Victoria și-au dat seama de gafă și au revenit cu același comunicat în care datele persoanele erau acoperite. Premierul Viorica Dăncilă a transmis, în cursul dimineții de luni, 21 ianuarie 2019, președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare de răspuns după ce șeful statului a refuzat, în urmă cu câteva…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata