Viorica Dăncilă l-a înfiat pe Victor Florin! Cum a aflat fiul premierului că a fost adoptat

Victor Dăncilă, fiul premierului, care a fost criticat pentru apariția sa de la Ateneul Român, nu este fiul natural al primului ministru. Viorica Dăncilă l-a înfiat pe singurul său fiu în 1990, imediat după Revoluție. Victor s-a născut într-o familie săracă, cu 7 frați, în comuna Butești din județul Teleorman. El a fost înfiat de Viorica Dăncilă, pe când actualul premier avea 26 de ani.

Ancheta celor de la Libertatea a arătat că în 1990, Floarea Trocan avea 37 de ani și a hotărât să-și abandoneze nou născutul. „Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, a povestit mama naturală a lui Victor Dăncilă, pentru Libertatea. Salvarea ei a fost Viorica Dăncilă, o profesoară de 26 de ani, care voia să înfieze un copil.

Viorica Dăncilă l-a înfiat pe Victor Florin! Certificatul de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă, chiar dacă pe mama naturală o chema Floarea Trocan

Viorica Dăncilă l-a înfiat pe Victor, băiatul său, care s-a făcut remarcat la evenimentul de la Ateneu. Premierul l-a adoptat pe Victor de la o familie săracă din Teleorman. Floarea Trocan, mama care l-a născut pe Victor e mulțumită că fiu ei a ajuns bine.  „Primul certificat de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă”, a povestit mama băiatului. „Soțul meu, tatăl băiatului, n-a aflat niciodată că l-am dat. Era grav bolnav, internat în spital și mă întreba mereu unde e, îi ziceam că e prea mic. Soțul a murit în martie 1990, fără să-l vadă vreodată”, a povestit mama naturală a lui Victor Dăncilă.

Aceasta este familia în care ar fi crescut Victor Dăncilă, dacă n-ar fi fost înfiat de actualul premier, Viorica Dăncilă. Foto: Libertatea

Povestea înfierii de către Viorica Dăncilă a lui Victor este un adevărat scenariu de film. O infirmieră știe o…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata