Viorica Dăncilă participă la la sfințirea Catedralei Mânturiii Neamului. Este însoțită de soțul ei

0

Viorica Dăncilă, premnierul României, a fost prezentă încă de la primele ore ale dimineații la sfințirea catedralei Mânturii neamului. 

Catedrala Mântuirii Neamului este sfințită duminică, la ea participând zeci de mii credincioși din toate colțurile țării și 100 de preoți. Slujba este oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă, alături de un sobor de mitropoliţi şi preoţi.

Dacă președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că nu participă la ceremonie, premierul României, Viorica Dăncilă, a ajuns puțin după ora 8, însoțită de soțul ei.

Aceasta se numără printre invitații la ceremonie care au acces în interiorulcatedralei. Conform spaţiului interior disponibil, în timpul Sfintei Liturghii vor avea acces în interiorul Catedralei cei 2.000 de invitaţi oficiali.

Captură Trinitas TV

La ceremonia de sfințire a Catedralei Mânturii Neamului, Viorica Dăncilă a ales să poarte o ținută foarte sobră, de culoare neagră.

Fotografie principală: Inquam Photos/Octav Ganea

Catedrala Mântuirii Neamului în cifre. Recordurile pe care le deține. E mai înaltă decât Casa Poporului și are cel mai mare clopot din lume

Tot ce trebuie să ştii despre circulaţia în zona Catedralei Mântuirii Neamului. Pe unde nu pot trece şoferii şi ce autobuze au traseele modificate

Constructorul Catedralei Mântuirii Neamului, amendat cu 10.000 de lei cu două zile înainte de sfințire!

Post-ul Viorica Dăncilă participă la la sfințirea Catedralei Mânturiii Neamului. Este însoțită de soțul ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close