Vor fi voturi împotriva moțiunii inclusiv de la PNL

0 114

 Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, miercuri, că vor exista voturi împotriva moțiunii de cenzură chiar și de la PNL. El a adăugat că moțiunea nu va trece, deoarece niciun partid din opoziție nu vrea la guvernare, iar propunerea PNL de premier, respectiv Ludovic Orban, e jalnică.

„Singura propunere de premier din partea opoziției pare a fi Ludovic Orban. Jalnică situație pentru opoziție! Cum să votezi această -glumă de premier-? Pe cel mai puțin credibil politician al zilei?! Pe un fost ministru al Transporturilor codaș la km de autostradă realizați?! Pe cel care ar avea în programul de guvernare disponibilizări în masă, majorarea impozitelor pe salarii, oprirea creșterii pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, impozitarea IT-iștilor, sâmbăta zi lucrătoare etc. Refuz să cred că în opoziție sunt doar sinucigași! Vor fi voturi împotriva moțiunii inclusiv de la PNL. Asta pentru că Iohannis preferă în turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, vizând acumularea votului anti-PSD. Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui! Ce nu ia PNL în calcul, e votul anti-Iohannis care crește în fiecare zi și se va exprima în turul al doilea”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Secretarul general al PSD a adăugat că moțiunea nu va trece, deoarece niciun partid din opoziție nu vrea la guvernare.

„Să vă spun de ce nu va trece moțiunea: Niciun partid din opoziție nu vrea să vină la guvernare! Ar fi o misiune imposibilă să obțină cea mai mare creștere economică din UE, să ducă șomajul mai jos de 3%, să crească salariul mediu net la peste 44%, iar pe cel minim net cu 41%, să crească pensia medie netă cu peste 54%, să crească puterea de cumpărare a românilor cu peste 40%. Orice partid ar veni la guvernare după PSD, va arăta cât de slab e în comparație cu PSD! Nimeni nu-și permite asta înainte de parlamentarele din 2020!”, a adăugat…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x