Vrei să scapi cu succes de kilogramele în plus? Dieta vedetei Carmen Brumă îți vine în ajutor

Un program uimitor de slăbit vine în ajutorul celor care se luptă zi de zi cu kilogramele în plus. Ideea îi aparține lui Carmen Brumă și este denumită „super silueta de plajă”.

Acest plan alimentar creat de Carmen Brumă va dura 4 săptămâni și are la bază 3 mese pe zi și 5 antrenamente de realizat acasă, ce includ încălzirea și streching-ul.

„Nu faci foamea pentru că e cea mai proastă soluţie. Poţi să dai jos aparent o perioadă dar apoi organismul nu mai reacţionează şi la un moment dat vei fi obligat să trăieşti cu doar două frunze de salată pe zi pentru că tot ce înseamnă peste se stochează sub formă de grăsimi”, a precizat aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

Aceasta a precizat că acest program alimentar este unul rapid, include 3 mese pe zi fără gustări, iar rezultatele pot fi foarte vizibile, întrucât poți da jos și 8 kilograme.

„Nu mi se pare corect să dau un număr de kilograme (pe care îl poate slăbi cineva care urmează programul de slabit, n.r.) pentru că sunt foarte mulţi factori care intră aici în joc. Depinde de la ce greutate porneşti, depinde ce istoric legat de cure de slăbire ai, depinde ce compoziţie corporală ai pentru că un bărbat care o masă musculară mare va da mult mai multe kilograme. O femeie care are un procent mai mare de grăsime nu va reacţiona la fel. Depinde ce vârstă ai, cât de stric urmezi programul, depinde dacă faci antrenamentele aşa cum îţi spun eu să le faci. Deci, sunt multe variabile, dar de slăbit slăbeşti sigur. Poţi să slăbeşti şi 8 kilograme”, a explicat Carmen Brumă.

Carmen Burmă este renumită ca fiind una dintre cele mai în formă vedete ale televiziunii, dar nu a avut dintotdeauna acest parcurs. Aceasta s-a aflat în punctul în care era dominată de kilogramele în plus, începând cu adolescența. A reușit totuși să facă față acestei lupte și a învins.

„Dacă n-aş fi trecut prin această experienţă,astăzi n-aş fi ceea ce sunt. Pot să spun că întâmplarea asta m-a disciplinat”, a afirmat Carmen Brumă

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata